Utvalgte kundecaser

Noen av våre kunder

actisentrum

ACT i sentrum

Grafisk design Nettside
En nyoppstartet bedrift som ønsket en enkel presentasjon av sine tjenester. Nettsiden skulle representere deres lokaler, og gi en lun og oppfordrende følelse for besøkende på nettsiden, til å få lyst til å oppsøke dem og benytte seg av deres tjenester.
personalbest

Personal Best

Grafisk design Nettside
Kunden ønsket å starte for seg selv og tilby sine tjenester på nett. Vi laget en nettside som skulle gjøre nettopp dette. Kort tid etter lansering ble hun overveldet over gode salg via nettsiden, gjennom sin nye nettside og med markedsføringstjenester fra oss.
sumyee

Sum Yee

Grafisk design Nettside
En restaurant som fornyet sitt konsept og lokasjon, og laget en helt ny nettside: med fokus på en profil som skulle gjenskape stemningen, maten og de endringene som var gjort, samt en helt ny meny. Enkelt, men informativt.
re-act-homepage

RE:ACT

Grafisk design Nettside
Vi fikk i oppdrag av å re-designe nettsidene til RE:ACT for å friske opp uttrykket og gjøre siden enklere å bruke for kunde. Vi installerte derfor også Elementor, slik at kunden enkelt kunne endre siden sin i etterkant av at vi var ferdige med den.
mandalks-homepage

Mandal Kjøleservice

Grafisk design Nettside
En oversiktlig nettside er viktig å ha for ethvert selskap. Vi fikk oppdraget med å re-designe nettsidene til Mandal Kjøleservice og jobbet også med grunnleggende søkemotoroptimalisering.
maithaimassasje

Mai Thai Massasje

Grafisk design Nettside
Casen for Mai Thai Massasje var å lage en stilren og delikat side for deres massasjestudio – Se siden for å se hvor flott den ble!
St-utleie

St-Utleie

Grafisk design Nettside
Oppdraget fra St-Utleie gitt ut på å forbedre deres nettside med nytt design og bedre brukervennlighet, for å bli en nettside man kan være stolt av!
Foto Grafisk design Markedsføring Nettbutikk Nettside
For å øke salget av sine varer generelt sett, men spesielt over nett, kom Arild i Lindholm AS frem til at han skulle i gang med en flunkende ny nettbutikk.
Grafisk design Nettside
Vårt oppdrag for investeringsfirmaet Novax AB gikk ut på å utvikle en ny nettside med oppdaterte tekster, bilder og design.
Grafisk design Nettside
De Klomp er muligens Linkøpings beste restaurant. Vårt oppdrag var å gi dem en tiltalende nettside som formidlet deres budskap ut på nett.

Noen kunder vi har hjulpet med markedsføring

Kontakt oss

Vil du prate med oss om en idé?

Skriv noen ord til oss eller slå på tråden. Vi sjekker innboksen vår hele tiden, til og med når vi spiser middag.

Jeg vil vite mer!

Vil du ha et kostnadsfritt forslag på hvordan du kan øke salget ditt på nett?

Vi behandler dine kontaktopplysninger i henhold til personvernet