Whoop whoop!

Vi er et byrå som fokuserer på å gi hver eneste kunde en skreddersydd løsning og gjør det lille ekstra for at resultatet skal bli så bra som mulig. Vi liker tittelen «samarbeidspartner» bedre enn «leverandør». Her i GetOnNet jobber vi hardt for å skape varende relasjoner.

Om oss

GetOnNet er et digitalbyrå med avdelinger i både Norge og Sverige.

Vi jobber først og fremst med utvikling av nettsider, web- og mobilapplikasjoner, IT og web-tjenester, men vi jobber også mye med design, animasjon og videoproduksjon.

Vi har alle ulik bakgrunn, men forenes i vår interesse rundt markedsføring, webutvikling og bedriftsutvikling. Våre ulikheter gjør GetOnNet til et spesialisert og mangfoldig byrå; derfor er vi overbeviste om at vi kan hjelpe deg med å få økt omsetning med hjelp av våre digitale løsninger.

Våre verdier

I Getonnet strever vi etter å:

Vårt mål er å være proaktive i forhold til å tilegne oss kompetanse rundt nye trender & tekniske fremsteg, og anvende dette i vårt forhold med deg.

Vår visjon er å jobbe for teknisk utvikling og bli et ledende konsulentfirma som arbeider for å optimalisere bedrifters tilstedeværelse på nett.

Kontakt oss

Vil du prate med oss om en idé?

Skriv noen ord til oss eller slå på tråden. Vi sjekker innboksen vår hele tiden, til og med når vi spiser middag.

Jeg vil vite mer!

Vil du ha et kostnadsfritt forslag på hvordan du kan øke salget ditt på nett?

Vi behandler dine kontaktopplysninger i henhold til personvernet