Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Vi utvikler og designer nye digitale løsniger.

Det viktigste er så klart ikke at løsningen er ny. Men den må løse et problem. Akkurat det er kanskje den morsomste delen av en utviklingsprosses. Det å finne ut hvordan man gjør noe enklere. Det kan være å gjøre det enklere å bestille noe, enklere å finne frem til den informasjonen man leter etter, eller enklere for mottaker å forstå det du prøver å formiddle. 

Medarbeidere
0
Land
0
Gjennomførte prosjekter
0 +

Siden det er menneskene som gjør GetOnNet, ansetter vi folk som har et mål om å forbedre seg selv og teamet sitt. Vi er mennesker fra mange steder i verden og jobber for å være forståelsesfulle, medfølende og ønsker å hjelpe andre, og bli bedre selv.

Lage produkter og tjenester som løser ekte problemer

Ambisiøs: Vi har et mål om å alltid arbeide for å forbedre oss selv og de vi arbeider sammen med.

Medfølelse: Vi har mennesker fra mange steder i verden, og jobber for å være forståelsesfulle, medfølende og ønsker å hjelpe andre å forbedre oss selv.

Inkluderende: GetOnNet streber etter å holde en åpen kultur der alle bidrar, og føler seg frie til å dele sine ideer og meninger.

Våre tjenestestadier

Når du starter et prosjekt hos oss, deler vi dette opp i tre stadier.
Trykk på knappen under, så går vi gjerne litt i dybden på hvert enkelt punkt!

01

Oppstart

I fase én finner vi ut av hvilket problem vi skal løse. Så arbeider vi sammen med deg for å finne ut hvordan dette kan løses innenfor budsjett og gitte rammer. 

02

Drift

For de som måtte ønske det, kan vi drifte de tjenestene vi utvikler. Om dette er en nettside,  nettbutikk eller applikasjon så krever alle hosting og vedlikehold. Dette leverer GetOnNet.

03

Optimalisering

Ingen tjeneste blir noen gang ferdig. Vi anbefaler alle våre sammarbeidspartnere om å analysere hvordan deres brukere anvender deres tjeneste. Slik kan vi samle data og optimalisere tjenesten slik at det blir enda enklere for dine kunder å benytte seg av ditt verktøy på riktig måte.

Her er vi!

Gjermund T. Kittilsen

Salgssjef

Torstein Gustavsen

Daglig leder

Simon Behrendsen Lien

Markedskoordinator

Andreas Brekkhus

Salg -og prosjektansvarlig

Eli Landsdal

Prosjektleder

Tor Kivle

Prosjektleder

Stian Follaug

Prosjektleder

Johans Kvålen

Kundeansvarlig

Oddbjørn Gustavsen

Økonomiansvarlig

Axel Borgefalk

Prosjektleder

Joakim Jarl

Digital Marketer / Webutvikler