Vi skaper fine hjemmesider for din bedrift

Trenger dere hjelp med å utvikle en hjemmeside som leder til økt trafikk og høyere omsetning?

Så bra! Gå fra tanke til handling; vi hjelper deg til å optimalisere din bedrift på nett for å øke deres salg og etterspørsel.

  • Kort leveranstid
  • Mobilanpassad & skräddarsydd webbdesign
  • Över 100 nöjda kunder

Vi tilbyr mer enn kun en hjemmeside

Hjemmesiden er ofte der kontakten mellom bedrift og kunden starter, derfor er det viktig at hjemmesiden tufter på tydelig kommunikasjon og konverteringsmål. Hva ønsker du å oppnå med dine besøkende? Eksempelvis; kjøpe et produkt/tjeneste eller utlevere kontaktinformasjon.

En hjemmeside kan være så bra som bare det, men uten en tydelig strategi og et klart formål, blir investeringen sjelden lønnsom. Vi hjelper med å drive relevant trafikk til hjemmesiden, og oppfordrende ønsket handling hos besøkende, noe som resulterer til økt oppdragsmengde og salg for dere.

Prisbelønt webbyrå

  • 100% skreddersydd webdesign

Alle foretak er unike, inkludert nettsiden som representerer bedriften. Hjemmesidene vi utvikler er skreddersydde med utgangspunkt i kundens behov. Som håndverkere skaper vi webdesign og layout fra bunn av, ut fra klare mål.

  • Optimalisert hjemmeside

Hvem er målgruppen og hvordan skal hjemmesiden anvendes? Hvilke viktige funksjoner ønsker dere? Dette er eksempel på problemstillinger vi finner svaret på, som er utgangspunkt for den strategien som legges for å oppnå ønsket atferd hos besøkende. Med Konverteringsmål i fokus, gjør vi det enkelt for kunden å navigere til ønsket handling.

webbyrå hemsida
hemsidor webbshop

Målbart resultat

  • Relevant trafikk

Søkeordoptimalisering er et tiltak for å øke tilgjengeligheten og synligheten av din bedrift for kunden. Med en optimalisert nettside for konvertering av nye salg, er Google Ads kampanje svært nyttig! Vi har lang erfaring av digital annonsering, hvor man svart på hvitt kan måle resultatet ved hjelp av analyseverktøy. Med oss får du målbar konveringsgrad og konverteringskostnad.

  • Søkemotoroptimalisert (SEO)

Vi foretar en søkeordsanalyse og optimerer nettsiden deres med relevant innhold og søkeord, for nettopp deres bransje. Bygd opp på rett måte med koder som utgjør gode resultater for søkeordoptimalisering. Store deler av SEO synes ikke på overflaten, som f.eks. korrekte hashtagger, alt. tekst til bilder eller interne og eksterne lenker, for å nevne noe.

Några tidigare arbeten

Novax AB

Hemsida
Webbdesign/UX
Fotografering
Engelsk språkversion

Vårt uppdrag åt investeringsbolaget Novax AB var att utveckla en ny webbsida med uppdaterade texter, bilder och design. 

Söderstaden

Hemsida
Webbdesign/UX
Fotografering
Engelsk språkversion

Vi tog fram helt ny webbplats till Söderstaden. På sidan kan företaget enkelt dela information och ta emot ansökningar från sina hyresgäster.

Keeplastics

Hemsida
Webbdesign/UX
Fotografering
Engelsk språkversion

Keeplastics hemsida återspeglade inte deras professionalism inom sin bransch – vi hjälpte dem ta fram en modern webbprofil.

Safestep

Hemsida
Webbdesign/UX
Fotografering
Engelsk språkversion

Safestep ville modernisera sin närvaro på nätet. Detta genom en uppdaterad design och utökad funktionalitet på webbplatsen.

De Klomp

Hemsida
Webbdesign/UX
Fotografering
Engelsk språkversion

De Klomp – en av Linköpings bästa restauranger. Vårt uppdrag var enkelt – att ge dem Linköpings snyggaste restauranghemsida.

TK-Trailer

Hemsida
Webbdesign/UX
Fotografering
Engelsk språkversion

TK Trailer ville ha en nystart för deras reservdelsförsäljning – vi uppdaterade deras webb och gav dem ett tydligare designspråk.

Varför väljer våra kunder Getonnet?

5/5
5/5

Mobile first

Över 50% av all trafik idag kommer från mobila enheter

mobilanpassad hemsida

När ni beställer webbutveckling hos oss ser vi till att ni alltid får:

  • Responsiv design
  • Optimerad för alla mobila enheter

Kontakta oss

Vill ni prata om en idé med oss?

Skriv några rader och skicka till oss, eller slå en signal. Vi kollar vår mail hela tiden, till och med när vi är på middag.

Jeg vil vite mer!

Vil du ha et kostnadsfritt forslag på hvordan du kan øke salget ditt på nett?

  • Vi svarer innen 24 timer
Vi behandler dine kontaktopplysninger i henhold til personvernet