Vi utvikler din nye app eller webapplikasjon

Trenger du hjelp til å utvikle en applikasjon og app?

Vi i Getonnet hjelper dere med alt fra planlegging, design og utvikling av din nye webapplikasjon eller mobilapp. 

utvikler app eller webapplikasjon
  • Node.js
  • JavaScript
  • React
  • Angular
  • Vue.js

Har du en app-idè du vil lage?

Det kan være vanskelig å vite hvilke funksjoner og nøyaktig hvordan du skal angripe oppstart av prosjektet. Med vår erfaring kan vi hjelpe deg med å sette opp en plan på hva du virkelig trengerfor å komme i gang. Vi skreddersyr prosjetet etter dine behov. Etter lanseringen tilbyr vi også fortsatt utvikling, drift og støtte, slik at du kan gjøre det du er best på.

Applikasjonsutvikling backend

Applikasjonsutvikling

  • Utvikling og veiledning

Når du skal lage en app eller enn webapplikasjon er det lett å gå seg bort, og bite over for mye på en gang. Vi veileder deg igjennom prossesen slik at du kan få ut et produkt raskest mulig for testing. 

  • Vedlikehold og oppdateringer

Ved å bruke store standariserte og annerkjente platformer, gir det deg muligheten å fritt velge hvem som skal vedlikeholde og oppdatere din nye app eller webapplikasjon. Men vi føler oss sikre på at du kommer til å ønske at vi tar oss av denne jobben.

Support

Vi tilbyr support til våre kunder slik at dere aldri skal trenge å bekymre dere for vedlikehold og oppdateringer. Vi tilbyr regelmessige sjekker, samt videreutvikling av funksjonalitet for å kunne tilby overvåkning, analyser og optimalisering av applikasjonen,.

Hosting

For å gi brukerene den ultimate brukeropplevelsen, er det viktig at appen laster raskt. Vi har partnerskap med anerkjente leverandører med de raskeste servere som sikrer den beste brukeropplevelsen på markedet.

Utvikling

Våre utviklere har lanng erfaring med flere typer platfromer og kodespråk. Dermed kan vi hjelpe dere med det meste. Men vi ønkser selvfølgelig å lage nye applikasjoner i det nyeste og det beste av teknologi som finnes der ute.

Kontakt oss

Vil du prate med oss om en idé?

Skriv noen ord til oss eller slå på tråden. Vi sjekker innboksen vår hele tiden, til og med når vi spiser middag.

Jeg vil vite mer!

Vil du ha et kostnadsfritt forslag på hvordan du kan øke salget ditt på nett?

  • Vi svarer innen 24 timer
Vi behandler dine kontaktopplysninger i henhold til personvernet