Vi utvikler din nye mobil -eller webapplikasjon

Trenger du hjelp til å utvikle en applikasjon?

Vi i Getonnet hjelper dere med alt fra planlegging, design og utvikling av din nye webapplikasjon eller mobilapp. 

utvikler app eller webapplikasjon

Har du en app-idé du vil realisere?

Det kan være vanskelig å vite hvilke funksjoner som må på plass og nøyaktig hvordan du skal angripe en oppstart av et eventuelt prosjekt. Med vår erfaring kan vi hjelpe deg med å sette sammen en plan på hva du virkelig trenger for å komme i gang. 
Vi skreddersyr hvert prosjekt etter behov og tilbyr fortsatt utvikling, drift og støtte etter lansering, slik at du kan bruke tiden din på det du er best på.

Applikasjonsutvikling backend

Applikasjonsutvikling

Når du skal lage en mobilapp eller en webapplikasjon er det lett å gå seg vill og bite over for mye på en gang. Vi veileder deg gjennom prosessen slik at du kan få applikasjonen raskest mulig ut for testing. 

Ved å bruke solide og anerkjente plattformer, gir det deg muligheten til å fritt velge hvem som skal vedlikeholde og oppdatere din nye app eller webapplikasjon etter endt produksjon. Men vi føler oss sikre på at du kommer til å ønske at vi tar oss av denne jobben, med våre ideelle hosting-løsninger.

Support

Vi tilbyr support til våre kunder slik at dere aldri skal trenge å bekymre dere for vedlikehold og oppdateringer. Vi tilbyr regelmessige sjekker, samt videreutvikling av funksjonalitet for å kunne tilby overvåkning, analyser og optimalisering av applikasjonen.

Hosting

For å gi brukerne den ultimate brukeropplevelsen, er det viktig at applikasjonen laster raskt. Vi har partnerskap med anerkjente leverandører, med noen av de raskeste serverne på markedet, som sikrer en god opplevelse for dine brukere.

Utvikling

Våre utviklere har lang erfaring med flere typer plattformer og kodespråk. Dermed kan vi hjelpe dere med det meste. Vi koder blant annet i Node.js, JavaScript, React, Angular og Vue.js.

Kontakt oss

Vil du prate med oss om en idé?

Skriv noen ord til oss eller slå på tråden. Vi sjekker innboksen vår hele tiden, til og med når vi spiser middag.

Jeg vil vite mer!

Vil du ha et kostnadsfritt forslag på hvordan du kan øke salget ditt på nett?

Vi behandler dine kontaktopplysninger i henhold til personvernet