Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Getonnet AS Universell Utforming Policy

Oppdatert: Mars 2020

Generelt

Getonnet AS strekker seg for å sørge for at dens tjenester er tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Getonnet AS har invistert en betydelig mengde ressurser for å sørge for at deres nettside er enkel å bruke og tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne, med sterk tro på at alle mennesker har rettighet til å leve med verdighet, likestilling, komfort og selvstendighet.

Tilgjengelighet på www.getonnet.no

Programvaren som brukes tillater www.getonnet.no å forbedre sitt samsvar med Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.1).

Aktivering av tilgjengelighetsmenyen

Tilgjengelighetsmenyen kan bli aktivert ved å trykke på tilgjengelighetsmeny-ikonet nede i midten av nettsiden. Etter å ha åpnet tilgjenglighetsmenyen, vennligst vent en liten stund til tilgjengelighetsmenyen har lastet helt.

Forbehold

Getonnet AS fortsetter arbeidet med å stadig forbedre tilgjengeligheten til nettsiden og tjenestene i troen på at det er vår kollektive moralske forpliktelse å gi problemfri, tilgjengelig og uhindret bruk også for de av oss med nedsatt funksjonsevne.

Til tross for vår innsats for å gjøre alt innhold på www.getonnet.no fullt tilgjengelig, kan det forekomme at noe innhold ikke er fullt tilpasset for de strengeste tilgjengelighetsstandarder. Dette kan være et resultat av å ikke kunne finne eller identifisere den mest passende teknologiske løsningen.

Her for deg

Dersom du opplever noen vansker med innholdet på www.getonnet.no eller behøver assistanse med en hvilken som helst del av vår nettside, vennligst kontakt oss i løpet av normale arbeidstider 08.00 – 16.00 og vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss

Dersom du ønsker å rapportere et problem med tilgjengeligheten, har et spørsmål eller trenger vår assistanse, vennligst kontakt Getonnet AS support:

E-post: [email protected]
Telefon: +47 466 61 140