Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Digital annonsering

Nå flere kunder med digital annonsering

Ta steget over til den moderne reklameverdenen med målbar markedsføring som gir resultater.

Med måling -og segmenteringsverktøyene vi bruker i dag, har vi store muligheter for å treffe din kundegruppe på en kostnadseffektiv måte.

Vi setter opp og optimaliserer dine kampanjer på Google, Facebook og LinkedIn.

I dag kan de fleste sette opp en markedsføringskampanje på en utvalgt plattform, men å faktisk få kampanjen til å konvertere en interessert kunde til en betalende kunde kan være en vanskelig sak. Vi hjelper dere med å definere en målgruppe og lage treffende annonsetekster. Med gode landingssider, nøyaktige målingsverktøy og tett oppfølging kan vi på en enkel måte skaffe din bedrift relevante leads.

Søkeordsannonsering

Søkeordsannonsering som gir resultater

Med Googles egne annonseringsnettverk retter du dine annonser mot en utvalgt målgruppe, basert på deres fysiske posisjon og deres interessefelter. Med relevante landingssider blir kostnaden per klikk lavere.

Her finnes det store muligheter for å nå akkurat den eksakte målgruppen som passer din bedrift. Vi kan hjelpe deg med å produsere riktig reklamemateriale, sette opp, overvåke og optimalisere annonseringen din.

Displayannonsering

Optimale klikk, optimale besøk

Som en del av Facebooks annonseringsnettverk er det nå mulig å annonsere på Instagram. Vi anbefaler ofte Instagram som et komplimenterende verktøy til deres pågående Facebookannonsering. Da kan du nå samme målgruppen på ulike plattformer.

LinkedIn er et perfekt sted å gjøre seg synlig for deg som henvender deg til bedriftskunder. Her er ofte en mer seriøs fremtoning i annonseringen å anbefale.

Analyse av målgruppe

Avhengig av den valgte plattformen, utfører vi en målgruppe -eller søkeordsanalyse. Her undersøker vi blant annet hvilken konkurranse som eksisterer i markedet og hvordan vi skal utforme annonsene slik at de kan skille seg ut fra mengden og tiltrekke seg oppmerksomhet fra potensielle kunder. Analysedelen er viktig for å kunne lage optimale annonser for målgruppen din.

Annonseproduksjon

Vi produserer materiale for annonsene dine i form av tekst, bilder eller video. Vi produserer animert materiale in-house, for fotografering og film bruker vi vårt brede nettverk av kvalitetssikrede fotografer. Vi er med deg hele veien, fra formuleringen av annonseringsideen til det ferdige sluttresultatet. Vi har øye for god design og vet hva som konverterer best.

Landingssider

Ofte er målet med en annonse å kjøpe et bestemt produkt eller å be om en forespørsel om kontakt. For dette bygger vi bestemte målobjekter, såkalte landingssider. Utseendet og utformingen av destinasjonssiden er ekstremt viktig for å oppnå en tilfredsstillende konverteringsfrekvens. Rask lastetid og en jevn vei fra førstehåndsinntrykk til måloppnåelse øker salget.

Hva våre kunder sier

5/5
5/5

Kontakt oss

Vil du prate med oss om en idé?

Skriv noen ord til oss eller slå på tråden. Vi sjekker innboksen vår hele tiden, til og med når vi spiser middag.

Jeg vil vite mer!

Vil du ha et kostnadsfritt forslag på hvordan du kan øke salget ditt på nett?

Vi behandler dine kontaktopplysninger i henhold til personvernet