Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Våre tjenester

Digital markedsføring, webproduksjon og innhold.

Tre av grunnpilarene vårt selskap hviler på. Men her på Getonnet så kan vi så mye mer enn det, så vi kan nok hjelpe deg uansett behov!

Hva vi tilbyr

Digital markedsføring, webproduksjon og innhold. Tre av grunnpilarene vårt selskap hviler på. Men her på Getonnet så kan vi så mye mer enn det, så vi kan nok hjelpe deg uansett behov!

Se hva vi har gjort tidligere!

Vår prosess

1

Behovsanalyse

Vi avtaler et møte, enten over telefon eller face to face, og går igjennom målet for markedsføringen deres. Trenger dere hjelp til å definere målgruppen deres, eller vet dere allerede hvem kunden deres er men ikke hvordan dere skal den? I sammen med dere setter vi opp en plan over hvilke tiltak som skal gjennomføres og når prosjektet skal finne sted.

2

Forarbeid

Et vel gjennomført prosjekt hviler alltid på en stødig grunnmur. I våre prosjekter er grunnmuren research, skisser av grafiske profiler, layouter og copywriting. Her sørger vi også for at alt materiale som skal være tilgjengelig på nettstedet deres eventuelt samles inn.

3

Testing

Nå har prosjektet fått en mer konkret form; dette kan for eksempel være et utkast på en nettside, et storyboard til en kort film, eller en strategi for en kampanje i sosiale medier. Vi tester konseptet på representanter fra deres målgruppe, på oss selv og i sammen med dere for å se om det finnes forbedringsområder innen produksjonen settes i gang.

4

Lansering

Vi går igjennom de siste detaljene med dere før vi publiserer innholdet i de representative kanalene, og så er det tid for det morsomme. Filmen, nettsiden eller kampanjen går ut i på nett. Vi hjelper deg med å velge en god måte å publisere på, og om nødvendig gjøre et par grep relatert til Launchen, slik at produksjonen gir så stor innvirkning som mulig.

Reisen til en ny nettside begynner her!

Vi vil gjerne høre om din ide. Fyll inn din informasjon så hører du fra oss.

Noen kunder vi har hjulpet med markedsføring

Kontakt oss

Vil du prate med oss om en idé?

Skriv noen ord til oss eller slå på tråden. Vi sjekker innboksen vår hele tiden, til og med når vi spiser middag.

Jeg vil vite mer!

Vil du ha et kostnadsfritt forslag på hvordan du kan øke salget ditt på nett?

Vi behandler dine kontaktopplysninger i henhold til personvernet