Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Om Getonnet

Å jobbe med Getonnet skal være lettvint.

Store visjoner – det har vi i Getonnet, og vi håper det er  synlig i vårt arbeid! Vi er et byrå som fokuserer på å gi hver kunde en skreddersydd løsning og gjør det lille ekstra for å sikre at resultatene blir så gode som mulig. Et byrå som ikke er redd for å vokse – så lenge det skjer i riktig tempo og vår visjon ikke går tapt underveis.

Om digitalbyrået Getonnet

Getonnet er et digitalbyrå med avdelinger i både Norge og Sverige.

Vi jobber først og fremst med digital markedsføring, webproduksjon, IT og web-tjenester, men vi jobber også mye med design, animasjon og videoproduksjon.

Vi har alle ulik bakgrunn, men forenes i vår interesse rundt markedsføring, webutvikling og bedriftsutvikling. Våre ulikheter gjør Getonnet til et spesialisert og mangfoldig byrå; derfor er vi overbeviste om at vi kan hjelpe deg med å få økt omsetning med hjelp av våre digitale løsninger.

5/5
5/5

Våre verdier

I Getonnet strever vi etter å:

Vår prosess

Det kan være vanskelig å vite hvilke funksjoner og innhold som trengs når du planlegger å skaffe deg nye nettsider. Med vår erfaring kan vi hjelpe deg med å utvikle en spesifikasjon av hva du virkelig trenger, slik at unødvendige deler kan skrelles bort. Resultatet er din egen webside tilpasset dine behov. Etter lansering tilbyr vi også fortsatt utvikling, drift og support, slik at du kan gjøre det du er best på.

1
Steg 1

Intervju & analyse

For å bli kjent med din bedrift, tar vi alltid en grundig prat om mål og din bedrift. Vi analyserer deretter hver enkelt sak og legger en prosjektplan.

Steg 1
2
Steg 2

Sidestruktur og strategi

Når vi først har fått en god oversikt over prosjektet, setter vi sammen en sidestruktur. Her presenterer vi også hensikten med sidene og hva deres strategiske funksjon er.

Steg 2
3
Steg 3

Innhold

Når sidestrukturen og strategien er på plass, sørger vi for at vi har tilgang til innholdet som trengs. Hvis du har valgt å få hjelp med innholdet, starter vi med produksjonen av dette.

Steg 3
4
Steg 4

Webdesign og utvikling

Vi starter nå produksjonen av nettstedet ditt. For å kunne følge arbeidet, får du en hemmelig lenke til en utviklingsside.

Steg 4
5
Steg 5

Sluttestning

Når vi er ferdig med produksjonen, tester vi nettstedet for å se at alt fungerer som det skal. Vi tester nettstedet på forskjellige enheter (mobil, nettbrett og datamaskin) og gjør hastighetstester.

Steg 5
6
Steg 6

Forvaltning

For å gi en perfekt driftsopplevelse, anbefaler vi at vi administrerer drift, hosting og support for nettstedet. Hvis du vil, kan du selvfølgelig administrere siden på egen hånd.

Steg 6
7
Steg 7

Optimalisering og drift

Avhengig av valg av driftsløsning, kan vi fortsette å utvikle og optimalisere nettstedet etter lansering. Vi studerer deretter besøkendes brukermønstre for å forbedre opplevelsen -og jobber samtidig med annonser og søkemotoroptimalisering (SEO) for å få trafikk til det nye nettstedet ditt.

Steg 7

Noen kunder vi har hjulpet med markedsføring:

Noen av våre tidligere prosjekter

deklomp-case-img-landing-oh1ogx10vp69tnsh8qng4a1jxiqqodt9po0fypnkic

De Klomp

Hjemmeside
De Klomp er muligens Linkøpings beste restaurant. Vårt oppdrag var å gi dem en tiltalende nettside som formidlet deres budskap ut på nett.
soderstaden-case-img-landing-oh1ogx10vp69tnsh8qng4a1jxiqqodt9po0fypnkic

Söderstaden

Hjemmeside
Vi tog fram helt ny webbplats till Söderstaden. På sidan kan företaget enkelt dela information och ta emot ansökningar från sina hyresgäster.
kee-case-img-landing-oh1ogx10vp69tnsh8qng4a1jxiqqodt9po0fypnkic

Keeplastics

Hjemmeside
Keeplastics hemsida återspeglade inte deras professionalism inom sin bransch – vi hjälpte dem ta fram en modern webbprofil.
liu-case-img-landing-oh1ogx10vp69tnsh8qng4a1jxiqqodt9po0fypnkic

Universitetet i Linkøping

Hjemmeside
Visualisere statistikk og samband VISE Statistics Explorer er et program utviklet av forskere ved Universitetet i Linkøping og lærere i Norrkøping Kommune.
novax-case-img-landing2-ogdrfscr46fumqunpk6absoju1netgcto4a0o3eowk

Novax

Hjemmeside
Vårt uppdrag åt investeringsbolaget Novax AB var att utveckla en ny webbsida med uppdaterade texter, bilder och design.

Jeg vil vite mer!

Vil du ha et kostnadsfritt forslag på hvordan du kan øke salget ditt på nett?

Vi behandler dine kontaktopplysninger i henhold til personvernet