Universitetet i Linkøping

Visualisere statistikk og samband

VISE Statistics Explorer er et program utviklet av forskere ved Universitetet i Linkøping og lærere i Norrkøping Kommune.

Vil du vite mer?hei@getonnet.no

Hva vi leverte

Opplæringsplattform og instruksjonsfilmer

Det brukes til å visualisere statistikk og gi forståelse for ulike trender og relasjoner i verden. Linköpings universitet kontaktet oss da de trengte hjelp til å utvikle opplæringsmateriell for programmet. Det handlet blant annet om filmer som forklarte hva programmet var, men også instruksjonsvideoer (tutorials) for at nye brukere å kunne komme i gang og bruke verktøyet.

Kontakt oss

Gjermund T. Kittilsen

PROSJEKTANSVARLIG

Farger

Startside

"Å jobbe med Getonnet-teamet er både enkelt og sikkert. De er kompetente, lydhøre og leverte akkurat det vi ønsket - et virkelig profesjonelt resultat! "

Fil Dr. Linnea Stenliden
Universitetet i Linkøping

Søker dere en digital samarbeidspartner?

Gjermund T. Kittilsen

PROSJEKTANSVARLIG

Søker dere en digital samarbeidspartner?

Gjermund arbeider med prosjektledelse, design og utvikling i Getonnet. Han har lang erfaring med å rådgi bedrifter i forbindelse med løsninger og strategier for å øke salg -og styrke merkevare på nett.

«Noe av det jeg verdsetter mest i et samarbeid med en bedrift er tett dialog før -og under prosjektet. Dette bedrer resultatet, eliminerer spørsmål og eventuell forvirring, noe som igjen effektiviserer arbeidet.»

Jeg vil vite mer!

Vil du ha et kostnadsfritt forslag på hvordan du kan øke salget ditt på nett?

  • Vi svarer innen 24 timer
Vi behandler dine kontaktopplysninger i henhold til personvernet