De Klomp

Traktens mat, verdens øl

De Klomp er muligens Linkøpings beste restaurant. Vårt oppdrag var  å gi dem en tiltalende nettside som formidlet deres budskap ut på nett.

Vil du vite mer? – hei@getonnet.no

hemsida till företag

Restaurantside med meny og bookingsystem

De Klomp er en restaurant i sentrale Linköping. De hadde et eksisterende nettsted som hadde blitt litt utdatert og oppfylte ikke dagens krav til mobiltilpasning og brukervennlighet. Vi designet en side som skulle formidle atmosfæren i restauranten; hjemmekoselig, varm og koselig. I tillegg til å presentere informasjon om åpningstider og menyer, implementerte vi også muligheten for å kommunisere viktige meldinger via popup, et engelsk område på nettstedet for utenlandske besøkende, online booking og linking til Google Analytics.

Kontakt oss

Gjermund T. Kittilsen

PROSJEKTANSVARLIG

Farger

Startside

"Getonnet var svært lydhøre overfor våre behov og ønsker om et moderne nettsted. De tilveiebringte alltid rask og personlig service, noe vi satt pris på."

Victoria Kahnborg Edoff
VD De Klomp

Søker dere en digital samarbeidspartner?

Gjermund T. Kittilsen

PROSJEKTANSVARLIG

Søker dere en digital samarbeidspartner?

Gjermund arbeider med prosjektledelse, design og utvikling i Getonnet. Han har lang erfaring med å rådgi bedrifter i forbindelse med løsninger og strategier for å øke salg -og styrke merkevare på nett.

«Noe av det jeg verdsetter mest i et samarbeid med en bedrift er tett dialog før -og under prosjektet. Dette bedrer resultatet, eliminerer spørsmål og eventuell forvirring, noe som igjen effektiviserer arbeidet.»

Jeg vil vite mer!

Vil du ha et kostnadsfritt forslag på hvordan du kan øke salget ditt på nett?

  • Vi svarer innen 24 timer
Vi behandler dine kontaktopplysninger i henhold til personvernet