Innhold, video & markedsføring

Vi skaper content

Trenger du hjelp med å lage content til deres digitale markedsføring?

Vi i digitalbyrået Getonnet hjelper deg med å skape content som selger og identifiserer formålet med deres tilstedeværelse på nett.

Vi fikser bilder, film og tekst til deres digitale markedsføring

Getonnet er et digitalt byrå som oser kreativitet og engasjement. Vi bistår dere når dere skal i gang med et nytt nettsted til deres bedrift, som øker salget og styrker deres digitale tilstedeværelse. Vi fokuserer på å optimalisere deres kommunikasjonsevne ut på nett og tilbyr utvikling, drift og support, slik at dere kan fokusere på å utvikle virksomheten deres.

Animert film

Artig content som engasjerer

Film og video fanger dine besøkende eller følgeres oppmerksomhet på en måte som tekst og bilder ikke kan.

En animert presentasjonsfilm er perfekt når en bedrift vil presentere sitt produkt eller tjeneste, som samtidig skaper forståelse.

Innhold

Foto og copywriting

Vi har et stort nettverk av fotografer og filmfotografer som vi har arbeidet med i en årrekke. Sammen har vi produsert prosjekter for bedrifter i mange ulike bransjer. Kontakt oss så kan vi vise dere et par tidligere prosjekter som er relevante for din bedrift.

Med vår helt egne copywriter in-house kan vi produsere tekst når dere skal i gang med nye nettsider eller trenger tekster til sosiale medier med fokus på story telling og engasjement rundt nye produkter. Når vi utvikler tekster for nettsteder, oppretter vi SEO-tilpasset content med relevante søkeord i titler og tekst, basert på en grundig søkeordsanalyse fra deres bransje.

Sosiale medier

Vi skaper content til deres sosiale kanaler, være seg tekst, bilder eller film. Vi produserer content til våre kunder på Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat og LinkedIn. Resultatet blir en målrettet og kreativ markedsføring i sosiale medier som resulterer i nye kunder og økt salg.

Kampanjer

En vellykket kampanje krever en del arbeid. Vi hjelper dere med å finne ut hva som engasjerer deres aktuelle målgruppe og lager relevant content gjennom hele prosjektet. Vi dokumenterer målinger og rapporterer effekt, noe som vil være uvurderlig informasjon for fremtidige kampanjer.

Instruksjonsfilmer

Instruksjonsfilmer kan gjøre underverker når du har en tjeneste eller et produkt som trenger å forklares på en enkel måte. Noen ganger kan det være vanskelig eller utfordrende å selge noe med bare tekst eller ord. Men en film fanger du dine kunders oppmerksomhet.

Hva våre kunder sier

Kontakt oss

Vil du prate med oss om en idé?

Skriv noen ord til oss eller slå på tråden. Vi sjekker innboksen vår hele tiden, til og med når vi spiser middag.

Jeg vil vite mer!

Vil du ha et kostnadsfritt forslag på hvordan du kan øke salget ditt på nett?

Vi behandler dine kontaktopplysninger i henhold til personvernet